Dori Hotel-Camping Restaurant **

Nyugat Dunántúli régió - Fertőd

Dori Hotel-Camping Restaurant, Fertőd
  • Cím: 9431 Fertőd, Pomogyi út 1.
  • Telefon: 99-370-838 , 20-549-2403
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Dori Hotel-Camping Restaurant, Fertőd

A Dori Hotel-Camping Restaurant Magyarország észak-nyugati részén, Soprontól 25 km-re, a világörökség részét képező Fertő-Hanság Nemzeti Park központjától 3 km-re, Fertődön fekszik, a történelmi nevezetességű Esterházy-kastély szomszédságában. Szállodánk, éttermünk és kempingünk a 7 km-re lévő osztrák határátkelőhöz vezető pamhageni út elején épült, közvetlenül a Fertő-tavat megkerülő kerékpár-út mellett.

Dori Hotel-Camping Restaurant, Fertőd

Étteremmel, szállodával, apartman-jellegű faházainkkal, konferencia-teremmel, kempingezési lehetőséggel, kávézóval várjuk pihenni, szórakozni vágyó vendégeinket, csodálatos, ősfákkal tarkított környezetben.
Környékünk látnivalókban, kiránduló-helyekben gazdag, így a szabadidő eltöltésére számos lehetőség kínálkozik. Az osztrák határ közelsége miatt az ausztriai kiránduló-helyek is könnyedén megközelíthetőek. Kerékpár-túra a Fertő-tó mentén vagy a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban, kenu-túra, lovaglás, strandolás, horgászás, kastélyok és múzeumok megtekintése, mind-mind elérhető programok az idelátogatók számára.

Dori Hotel-Camping Restaurant, Fertőd

ÚJ SZOLGÁLTATÁSAINK: SZAUNA, KERÉKPÁR-KÖLCSÖNZÉS, LOVASKOCSIS PROGRAMOKÉtteremmel, szállodával, apartman-jellegű faházainkkal, konferencia-teremmel, kempingezési lehetőséggel, kávézóval várjuk pihenni, szórakozni vágyó vendégeinket, csodálatos, ősfákkal tarkított környezetben.

Dori Hotel-Camping Restaurant, Fertőd
  • Cím:9431 Fertőd, Pomogyi út 1.
  • Telefon:99-370-838 , 20-549-2403
  • Fax:99-370-838
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás