Láma Vendégház

Nyugat Dunántúli régió - Fertőd

Láma Vendégház, Fertőd
  • Cím: 9431 Fertőd, Béke u.85.

Ajánlatkérés

Küldés
Láma Vendégház, Fertőd

Egy kellemes hosszúhétvégére vagy egy tartalmas nyaralásra vágyik? Szeretne kikapcsolódni családdal, barátokkal? Ha az osztrák határ tőszomszédságában, nagyvárosok közelében szeretné élvezni a vidéki élet nyugalmát, válassza a Láma Vendégházat!

Családdal, baráti társasággal érkezők számára ideális választás lehet vendégházunk, hiszen akár a nappaliban akár az udvaron található helység remek helyszín lehet összejöveteleik megrendezéséhez. Lehet szó egy kerti partiról, lábtengó, csócsó vagy ping-pong meccsről, esetleg egy kismedencei fürdőzésről, a Láma Vendégház udvarán biztosan nem fog unatkozni a társaság.

kisgyermekekkel érkező szülők is nyugodtan pihenhetnek, miközben gyermekeiket is biztonságban tudhatják, hiszen zárt udvarunkban hinta, homokozó különböző gyermekjátékok is biztosítja a kicsik szórakozását. Emellett az udvar végén található karámban legelésző barátságos háziállataink is nagy örömet szerezhetnek a gyermekeknek, hiszen vendégházunk névadó lámája mellett szelíd hátaslovunkat akár meg is lovagolhatják vendégeink.

Aki pedig kettesben érkezik párjával szintén jól érezheti magát, hiszen minden szobánk külön konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A közelben több termálfürdő is található, így egy kellemes fürdőzés után, akár vendégháztól néhány háznyira található hangulatos kiséttermet is felkereshetik. Vacsora után pedig a közeli erdő és kastélypark romantikus séták helyszíne lehet.

Érkezhet családdal vagy barátokkal, gyermekekkel vagy párjával, nyáron vagy akár télen, a Láma Vendégház ideális helyszín pihenésre, feltöltődésre. Ismerje meg a vidéki élet nyugalmát, miközben nyüzsgő nagyvárostól és Ausztriától is csak néhány kilométerre van.

Várjuk Fertődön a Láma Vendégházban!

Láma Vendégház, Fertőd
  • Cím:9431 Fertőd, Béke u.85.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás