Patonai Panzió

Nyugat Dunántúli régió - Fertőd

Patonai Panzió, Fertőd
  • Cím: 9431 Fertőd, Fõ u. 4.
  • SZÉP kártya elfogadása

Ajánlatkérés

Küldés
Patonai Panzió, Fertőd

Fertődön, a Fertő - Hanság Nemzeti Park közvetlen szomszédságában, a fertődi Esterházy Kastély épületegyüttesének szívében épült új panziónkban, családias környezetben várjuk aktív és passzív pihenésre vágyó vendégeinket. Az épület földszintjén található egy kávézó, ahol a reggelit és igény esetén a vacsorát tálaljuk.

Patonai Panzió, Fertőd

 Szállásunk a *** Hotel kategóriának kíván megfelelni, azonban az árversenyben, a panzió besorolást célozta meg. A Panzió szobái 1, 2, 3, 4 és 5 ágyasak. Szobáink parkettásak, melyben a kényelmet antiallergén Aloé Vera ágynemű garnitúrával igyekszünk teljesebbé tenni. Minden szoba fürdőszobával, televízióval, telefonnal, valamint minibárral rendelkezik.

A jelenlegi 9 - 10 szobában, (amely számát folyamatosan bővíteni kívánjuk) pótágy nélkül 24-28 fő részére tudunk szállást biztosítani. (Buszos csoportok számára 56 főig az elhelyezés kétszemélyes szobákban is megoldható).

Panziónk földszintjén alakítottuk ki az éttermet, ahol a reggelit tálaljuk Ez a hely vállalatok, cégek számára kitűnő lehetőséget kínál tréningek lebonyolítására. A rendezvényekhez szükséges technikai hátteret biztosítjuk.

 A szauna szezon jellegű ( szeptember-márciusi) használata 3 éjszakánál tovább tartózkodó vendégeink részére díjmentes, rövidebb ideig tartózkodók 800 Ft / nap/ fő.


Patonai Panzió, Fertőd
  • Cím:9431 Fertőd, Fõ u. 4.
Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás